Concierge service
eller på godt norsk tilleggstjenester

Da de fleste gjester har forskjellige behov vil vi tilstrebe å løse de fleste ønsker utover den rene hotellopplevelsen, bare tips oss god tid i forveien. Vi nevner følgende muligheter:

Biltjeneste

Om dere måtte trenge leiebil, transport til Oslo eller flyplass kan vi være behjelpelig med det. Ønskes privatsjåfør er det absolutt mulig.

Butler

Om dere føler behov for egen person til deres rådighet 24/7 lar det seg løse.

Sommelier

Villa Støtvig har tilgang til Støtvig Hotels 3000 flasker store vinkjeller og deres erfarne sommelier som vil kunne stå til deres disposisjon og kan levere egne vinsmakingsopplevelser.

Konditorvarer

Støtvig Hotels egen konditor kan produsere det som måtte være ønskelig av kaker og sjokolade.

Lufttransport

Villa Støtvig har anledning til å ta imot så vel helikopter som sjøfly, og da snakker vi kun om kort gangvei fra landing fram til Villaen. Reservasjon av privatfly kan vi også koordinere.

Blomster

Blomsterarrangement vil ofte være ønskelig uansett anledning, og smaken er så forskjellig,- gi oss ønsker og vi kan levere.

Egne opplevelsesvalg

Det skal være litt grenseløst på Villa Støtvig. Vi skal kunne arrangere det meste som er lovlig og mulig. Vi nevner vinsmaking, matkurs, konditor kurs, bowling, shuffleboard m.m. Gi oss ønskene og litt forvarsel.

Kino

Støvig Hotel`s 19 seter kino vil kunne stå til disposisjon og her er det mulig å få se noen gamle favoritter.

Golf

Villa Støtvig har tilgang på greenfee billetter, golfkøller, golfballer og golfbiler på en av Norges mest anerkjente golfbaner, Evje golfpark bare 5 minutter unna. I og med at vårt eierselskap også drifter restauranten Short Stop på golfbanen kan vi paketere en fin golfdag med greenfee, golfbil og servering.

Havsafari

Gjennom våre maritime forbindelser kan vi arrangere sjøopplevelser enten det er med Cabin Cruiser, store hurtiggående ribber eller ganske enkelt en italiensk Riva.

Barnevakt.

Trengs barnevakt fikser vi det.

Mye av det vi leverer til ditt opphold ligger i den oppgitte grunn pris, men med valg av enkelte eller flere av de nevnte tilleggstjenester vil det nødvendigvis komme et tillegg